HONDA  |  KIA  |  SUZUKI  |  MITSUBISHI MOTORS

Vad innebär Märkesverkstad

Auto-Center är en modern bilverkstad som fixar allt på din bil.

T.ex. Oljebyte, fördelningsremsbyte, bromsreparationer, avgasrör, reparation av underrede, reparation av bilens elektriska system, reparation av kaross skador.

Ring gärna och fråga pris på service eller reparation av din bil.

Kvalitetskrav på verkstad och utrustning

En auktoriserad märkesverkstad måste uppfylla de krav tillverkaren ställer. Det innebär att verkstaden måste vara utrustad med de av tillverkarens krav på verkstadsutrustning, ha alla verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer.

Kompetent personal med aktuell utbildning

Utbildning är en viktig del i kraven från tillverkaren. Mekanikerna måste hela tiden följa den snabba utvecklingen inom branschen. Tillverkaren tillhandahåller dessa kurser, för att se till att mekanikerna är uppdaterade hela tiden. Mekanikerna får även genomgå prov för att visa att de behärskar sin roll i verkstaden.

Tryggt med garanti

Vår verkstad ger 6 månaders garanti på alla reparationer. Denna garanti täcker även följdskador som den skadade reservdelen orsakar.

Om man jämför detta med en icke auktoriserad verkstad inser säkert alla att det är en väsentlig skillnad mellan två till synes likadana smörjgropar.

Autofit

Vi hör till den landsomfattande bilreparationskedjan Autofit. Det betyder att vi ger en högklassig och flexibel service oberoende av kundens bilmärke. Bilen blir alltid servad enligt biltillverkarens instruktioner.

Du kan billigt hyra en ersättningsbil för service tiden. Meddela bara vid servicebokningen att lånebil behövs så ordnar vi det.

www.autofit.fi

Oljebyte

Vi använder oss av Castrols högklassiga oljor vid oljebyte. Castrol har förädlat motorolja i över 100 år och fortsätter hela tiden att utveckla sig för att ligga steget före. Det garanterar att bilen spinner mjukt vidare oberoende av väder och vind.


castrol

oljebyte

Honda

Vi blev auktoriserad verkstad för HONDA 2011

Vi genomgår fortlöpande utbildning hos Honda i Helsingfors och har det allra senaste i testinstrument och övrig verkstads-utrustning.
Vid service eller reparation av din Honda finns även en hyrbil att tillgå hos oss.

Få bra service och bli en nöjd kund!

Som auktoriserad serviceverkstad för Honda vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder.

Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med.

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

Väljer du en Kontrollerad Bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.

Fråga offert!

www.honda.fi

Kia

Vi är Kias auktoriserade verkstad och har rätt utrustning, utbildning och de rätta reservdelarna. Vi har tillstånd att hantera garantiarbeten och kontrollerar om bilen behöver tekniska uppgraderingar i samband med service.

Vi erbjuder år / kilometer service, garantireparationer, felsökningar. Även extrautrustning & reservdelar så som dragkrok mm.

Fråga offert!

www.kia.fi

Suzuki

Auktoriserad märkesverkstad för Suzuki bilar. Vi gör garanti service och reparationer på Suzuki bilar

Vi erbjuder år / kilometer service, garantireparationer, felsökningar. Även extrautrustning & reservdelar så som dragkrok mm.

Fråga offert!

www.suzuki.fi

Reservdelslager

Vi har de vanligaste reservdelarna i vårt lager. Lagret innehåller över 10 000 artiklar.

lager