HONDA  |  KIA  |  SUZUKI  |  MITSUBISHI MOTORS

Mitä Merkkihuolto pitää sisällään

Auto-Center on nykyaikainen autokorjaamo, joka hoitaa kaikki autosi huoltoasiat, kuten öljynvaihdon, jakohihnan vaihdon, jarrujen ja pakoputken korjaukset, alustan korjaukset, auton sähköjärjestelmän korjaukset, korivaurioiden korjaukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autosi huollosta tai korjauksesta.

Korjaamoon ja varustukseen kohdistuvat laatuvaatimukset

Valtuutetun merkkikorjaamon on täytettävä valmistajan asettamat vaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamon varustuksen tulee olla valmistajan vaatimusten mukainen ja sillä on oltava työkalut kaikkien korjausten tekemiseen.

Osaava, ajankohtaisen koulutuksen omaava henkilöstö

Koulutus on tärkeä osa valmistajan vaatimuksia. Mekaanikoiden on koko ajan seurattava alan nopeaa kehitystä. Valmistaja järjestää tähän liittyen kursseja varmistaakseen, että mekaanikkojen osaaminen on jatkuvasti ajan tasalla. Mekaanikot suorittavat myös testejä, joiden avulla he osoittavat osaamisensa korjaamolla.

Takuun tuoma turva

Korjaamomme myöntää 6 kuukauden takuun kaikille korjauksille. Takuu kattaa myös vaurioituneen varaosan aiheuttamat seurannaisvahingot.

Jokainen varmasti tietää, että verrattuna valtuuttamattomaan korjaamoon, on kahden näennäisesti samanlaisen rasvamontun välillä merkittävä ero.

Auto-Center on nykyaikainen autokorjaamo, joka hoitaa kaikki autosi huoltoasiat, kuten öljynvaihdon, jakohihnan vaihdon, jarrujen ja pakoputken korjaukset, alustan korjaukset, auton sähköjärjestelmän korjaukset, korivaurioiden korjaukset