HONDA  |  KIA  |  SUZUKI  |  MITSUBISHI MOTORS

Mitä Merkkihuolto pitää sisällään

Auto-Center on nykyaikainen autokorjaamo, joka hoitaa kaikki autosi huoltoasiat, kuten öljynvaihdon, jakohihnan vaihdon, jarrujen ja pakoputken korjaukset, alustan korjaukset, auton sähköjärjestelmän korjaukset, korivaurioiden korjaukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autosi huollosta tai korjauksesta.

Korjaamoon ja varustukseen kohdistuvat laatuvaatimukset

Valtuutetun merkkikorjaamon on täytettävä valmistajan asettamat vaatimukset. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamon varustuksen tulee olla valmistajan vaatimusten mukainen ja sillä on oltava työkalut kaikkien korjausten tekemiseen.

Osaava, ajankohtaisen koulutuksen omaava henkilöstö

Koulutus on tärkeä osa valmistajan vaatimuksia. Mekaanikoiden on koko ajan seurattava alan nopeaa kehitystä. Valmistaja järjestää tähän liittyen kursseja varmistaakseen, että mekaanikkojen osaaminen on jatkuvasti ajan tasalla. Mekaanikot suorittavat myös testejä, joiden avulla he osoittavat osaamisensa korjaamolla.

Takuun tuoma turva

Korjaamomme myöntää 6 kuukauden takuun kaikille korjauksille. Takuu kattaa myös vaurioituneen varaosan aiheuttamat seurannaisvahingot.

Jokainen varmasti tietää, että verrattuna valtuuttamattomaan korjaamoon, on kahden näennäisesti samanlaisen rasvamontun välillä merkittävä ero.

Auto-Center on nykyaikainen autokorjaamo, joka hoitaa kaikki autosi huoltoasiat, kuten öljynvaihdon, jakohihnan vaihdon, jarrujen ja pakoputken korjaukset, alustan korjaukset, auton sähköjärjestelmän korjaukset, korivaurioiden korjaukset

Autofit

Kuulumme maanlaajuiseen Autofit-autokorjaamoketjuun. Tämä tarkoittaa, että palvelemme laadukkaasti ja joustavasti asiakkaan automerkistä riippumatta. Auto huolletaan aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Voit vuokrata edullisesti sijaisauton huollon ajaksi: ilmoita huoltovarausta tehdessäsi, että tarvitset sijaisauton, niin hoidamme asian.

www.autofit.fi

Öljynvaihto

Käytämme öljynvaihdossa Castrolin laadukkaita öljyjä. Castrolilla on yli 100 vuoden kokemus moottoriöljyjen jalostamisesta, ja kehittää itseään jatkuvasti ollakseen askeleen edellä muita. Tämän ansiosta auto jatkaa pehmeää kehräämistään säästä riippumatta.


castrol

oljebyte

Honda

Korjaamostamme tuli valtuutettu Honda-huoltokorjaamo vuonna 2011.

Koulutamme itseämme jatkuvasti Hondan tiloissa Helsingissä, ja työskentelemme kaikkein nykyaikaisimmilla testivälineillä ja korjaamovarustuksella. Meiltä voit myös vuokrata sijaisauton Hondasi huollon tai korjauksen ajaksi.

Nauti hyvästä palvelusta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Valtuutettuna Honda-huoltokorjaamona haluamme, että sinusta pidetään hyvää huolta. Sillä, että työskentelemme laatutuotteiden parissa on toki merkitystä, mutta tärkeintä on kuitenkin asiakkaillemme tarjoamamme palvelu.

Olemme panostaneet nykyaikaiseen autokorjaamoon ja teemme itsemme ja ympäristökäytäntöjemme parantamiseksi jatkuvasti töitä. Käytössämme on viimeisin tekniikka, joka käsittää kehittyneet työvälineet ja erikoisohjelmistot niitä merkkejä varten, joiden parissa työskentelemme.

Lisäksi voimme ylpeinä kertoa, että henkilöstömme kokee työn innostavana ja viihtyy hyvin työssään. Tämä johtaa huomattavasti parempaan työtulokseen ja suurempaan asiakastyytyväisyyteen.

Kun valitset tarkastetun autokorjaamon, tiedät, että työ on ammattilaisen tekemää. Voit myös luottaa siihen, että lopullinen hinta on etukäteen saamasi hinta-arvion mukainen, ja että korjaamo tekee kaikkensa ratkaistakseen mahdolliset reklamaatiot mahdollisimman joustavasti.

Pyydä tarjous!

www.honda.fi

Kia

Korjaamomme on Kian valtuuttama ja meillä on oikea varustus, koulutus sekä oikeat varaosat. Meidät on valtuutettu suorittamaan takuutöitä ja tarkastamaan huollon yhteydessä tarvitseeko auto teknisiä päivityksiä.

Tarjoamme vuosi-/kilometrihuoltoa, takuukorjauksia ja vianetsintää, sekä lisävarusteita ja lisäosia, kuten vetokoukkuja.

Pyydä tarjous!

www.kia.fi

Suzuki

Valtuutettu Suzuki-autojen merkkihuolto. Suoritamme Suzuki-autojen takuuhuoltoa ja korjauksia.

Tarjoamme vuosi-/kilometrihuoltoa, takuukorjauksia ja vianetsintää, sekä lisävarusteita ja lisäosia, kuten vetokoukkuja.

Pyydä tarjous!

www.suzuki.fi

Varaosavarasto

Meillä on yleisimmät varaosat varastossamme. Varasto sisältää yli 10 000 artikkelia.

lager