HONDA  |  KIA  |  SUZUKI  |  MITSUBISHI MOTORS

Honda

Korjaamostamme tuli valtuutettu Honda-huoltokorjaamo vuonna 2011.

Koulutamme itseämme jatkuvasti Hondan tiloissa Helsingissä, ja työskentelemme kaikkein nykyaikaisimmilla testivälineillä ja korjaamovarustuksella. Meiltä voit myös vuokrata sijaisauton Hondasi huollon tai korjauksen ajaksi.

Nauti hyvästä palvelusta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Valtuutettuna Honda-huoltokorjaamona haluamme, että sinusta pidetään hyvää huolta. Sillä, että työskentelemme laatutuotteiden parissa on toki merkitystä, mutta tärkeintä on kuitenkin asiakkaillemme tarjoamamme palvelu.

Olemme panostaneet nykyaikaiseen autokorjaamoon ja teemme itsemme ja ympäristökäytäntöjemme parantamiseksi jatkuvasti töitä. Käytössämme on viimeisin tekniikka, joka käsittää kehittyneet työvälineet ja erikoisohjelmistot niitä merkkejä varten, joiden parissa työskentelemme.

Lisäksi voimme ylpeinä kertoa, että henkilöstömme kokee työn innostavana ja viihtyy hyvin työssään. Tämä johtaa huomattavasti parempaan työtulokseen ja suurempaan asiakastyytyväisyyteen.

Kun valitset tarkastetun autokorjaamon, tiedät, että työ on ammattilaisen tekemää. Voit myös luottaa siihen, että lopullinen hinta on etukäteen saamasi hinta-arvion mukainen, ja että korjaamo tekee kaikkensa ratkaistakseen mahdolliset reklamaatiot mahdollisimman joustavasti.

Pyydä tarjous!

www.honda.fi